business coaching training

business coaching training

Herken je Gedrag verzorgt coaching en training op maat met als doel ondernemingen hoger op te krijgen. Middels een intakegesprek brengen we uw gewenste resultaat in beeld. Aan de hand van deze uitkomsten maken we een training die hier bij aansluit. Hierbij kunnen we gebruik maken van verschillende methodieken. De trainingen kunnen qua inhoud en vraag zeer divers zijn. Hieronder staan een aantal voorbeelden van coaching en training trajecten. Er zijn nog veel meer activiteiten waar de trainingen in kunnen worden toegepast neem contact met ons op voor leuke ideeën en een interessante invulling op maat.

WandelcoachGolfcoachMaak een training nog leuker!

Diverse coaching of training trajecten kunnen worden besproken tijdens een activiteit. Zo kunt u kiezen voor wandel of golf coaching.

Neem direct contact op voor meer informatie

Teambuilding
Teambuilding helpt bij het bevorderen van collegialiteit, productiviteit en het zetten van doelen en taken binnen teams. Teambuilding: 1+1=3.
Leiderschapsontwikkeling
Leiderschap ontwikkeling versterkt het team. Maar bent u coachend of sturend? Durft u verantwoordelijkheden los te laten of vindt u structuur prettig.
Agressie en conflicthantering
Agressie- en conflicten door cliënten, is het van groot belang dat uw medewerkers hier op een adequate wijze mee omgaan.
Time management
Time management laat u persoonlijke valkuilen en afleidingen herkennen en vermijden. Dit vergroot effectiviteit en productiviteit.

Jeugdprofiel
Jeugdprofiel helpt bij het maken van een beroepskeuze en het ontdekken van emotionele intelligentie. (+ het trainen van sociale vaardigheden)
Functieprofiel
Functieprofiel helpt bij functieverwachtingen verhelderen, gedrag afstemmen en de kwaliteit van professionele vaardigheden verhogen.
Gedragsprofiel
Gedragsprofiel is met name geschikt voor korte (W&S) trainingen en workshops en bij teamtrainingen.
Persoonlijkheidsprofiel
Persoonlijkheid profiel laat u alles ontdekken over uw gedragspatronen en drijfveren. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw effectiviteit te verhogen.

Neem direct contact op voor meer informatie

Share This