Leiderschap ontwikkeling

Leiderschap ontwikkeling

Waarom Leiderschap ontwikkeling

Goed leiderschap versterkt het team. Maar bent u een coachend of sturend leider? Durft u verantwoordelijkheden los te laten of vindt u een gestructureerde aanpak prettig.

Neem direct contact op voor meer informatie

Hoe werkt leiderschapscoaching

De persolog persoonlijkheidsprofielen bieden u de mogelijkheid om helder inzicht te krijgen waar uw krachten en valkuilen liggen. Passend bij uw wensen en voorkeuren binnen leiderschap ontvangt u coaching op maat. Of u nu meer op uw strepen wilt staan of meer de teugels uit handen wilt geven, voor elke vorm van leiderschap is een passend traject. Als ontspannen leider straalt u vertrouwen en kracht uit. Daarom is ontspanning de ideale manier om te werken aan uw leidinggevende kwaliteiten. Speciaal hiervoor heeft Herken je gedrag een paar mogelijkheden voor u, in de vorm van Golfcoaching of wandelcoaching. Al bewegend en ontspannend komen de beste functionele gesprekken tot stand.

Waar kan je leiderschapscoaching voor inzetten

Bij leiderschap ontwikkeling is het beste om te beginnen met een doel voor ogen. Tijdens een coaching traject zal de focus dan ook op dit doel liggen, een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • motiveren
  • delegeren
  • conflict hantering
  • verander-management
  • participatief leidinggeven
Bekijk hier een voorbeeld van een leiderschaps test! Bekijk hier een voorbeeld Persoonlijkheids test gekoppeld met Leiderschap (voor volledig inzicht in u zelf)

Neem direct contact op voor meer informatie

Share This