Over Herken je gedrag

Over Herken je gedrag

Herken je gedrag heeft als doel: jou de mogelijkheid geven om inzicht te krijgen hoe je reageert in verschillende situaties, maar vooral ook het aanleren van het herkennen en aanpassen van gedrag. Op deze manier helpen wij bij succesvolle communicatie in werk en privé.

Neem direct contact op voor meer informatie

Hoe kan gedrag inzichtelijk worden en positief worden veranderd?

Gedrag van mensen lijkt beïnvloed door omgeving en omgeving-milieu, ook wel “met de paplepel ingegeven” of “meegekregen uit het nest”. Dit is natuurlijk zo, in het geval als er geen doel gedrag als vaardigheid wordt verwacht. Gedrag is aangeleerd en dus ook verder te ontwikkelen. Dit betekend dat; als je weet hoe je reageert in situaties, het mogelijk wordt om situaties te herkennen en hierop je gedrag anders in te richten.

Herken je gedrag is er – door middel van de gedrag discs – in gespecialiseerd om te testen hoe reacties zijn in standaard situaties. Met de ruime kennis van training en coaching wordt er door Herken je gedrag vervolgens een maatwerk-plan gemaakt om te helpen gedrag naar uw wens te manipuleren. Door het geven van handige tips en slimme trucks wordt jouw eigen greep groter op jouw gedrag, het gedrag van een team, afdeling-gedrag of zelfs het gedrag van een heel bedrijf.

Wie en wat zit er achter Herken je gedrag?

Gert VermeerWie? Herken je gedrag is een initiatief van Gert Vermeer (bekijk ook mijn LinkedIn). Gert vermeer heeft de volgende ervaring en kennis in training en coaching:

  • Het geven van trainingen gericht op agressie- en conflicthantering
  • teamtrainingen (O.R.) gericht op teamsamenwerking, teamcohesie en teameffectiviteit
  • Individuele coaching middels de Persolog persoonlijkheidsprofielen
  • Gecertificeerd trainer Persolog Persoonlijkheidsprofiel (gedragsdisc)
  • psychomotorisch therapeut
  • trainer Rots en Water (psychofysieke training)
  • teamtrainer teamdevelopment
  • courseleader Sherborne developmental movement
  • bemiddeling van ervaren psychologen en pedagogen

Wat? Herken je gedrag heeft betrouwbare persoonlijkheidsprofielen van Persolog, die je inzicht geven in hoe je gedrag is in verschillende situaties. Het wordt duidelijk wat jouw krachten en valkuilen zijn in je gedrag. We noemen dit ook wel de Gedragsdisc.

DISC staat voor :

Dominantie / Invloedrijk / Stabiliteit / Consciëntieus

Deze gedragsdiscs zijn wetenschappelijke vragenlijsten, gespecificeerd op diverse situaties en toepasbaar op diverse disciplines. Door het invullen van de vragenlijst komt een score tot stand waaruit een gedrags profiel inzichtelijk wordt. Door deze manier van intake voor een training of coaching kan er sneller geschakeld worden met de gewenste uitwerking van een traject.

Weten hoe betrouwbaar onze tests zijn? Lees het Validiteits rapport over betrouwbaarheid!

 

Door bovenstaande kennis en ervaring van Gert Vermeer, plus de combinatie met de wetenschappelijke vragenlijsten is training en coaching op maat mogelijk, voor elk individu maar ook voor teams of bedrijven.

Neem direct contact op voor meer informatie

Share This