Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Herken je Gedrag verzorgt coaching en training op maat met als doel jou inzicht en methodes te bieden om meer uit jezelf te halen. Middels een intakegesprek brengen we uw gewenste persoonlijke ontwikkeling in beeld. Aan de hand van deze uitkomsten maken we een training die hier bij aansluit. De trainingen kunnen qua inhoud en vraag zeer divers zijn. Hieronder staan een aantal voorbeelden van coaching en training trajecten. Er zijn nog veel meer activiteiten waar de trainingen in kunnen worden toegepast neem contact met ons op voor leuke ideeën en een interessante invulling op maat.

WandelcoachGolfcoachMaak een training nog leuker!

Diverse coaching of training trajecten kunnen worden besproken tijdens een activiteit. Zo kunt u kiezen voor wandel of golf coaching.

Neem direct contact op voor meer informatie

Gedragsprofiel
Gedragsprofiel is met name geschikt voor korte (W&S) trainingen en workshops en bij teamtrainingen.
Persoonlijkheidsprofiel
Persoonlijkheid profiel laat u alles ontdekken over uw gedragspatronen en drijfveren. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw effectiviteit te verhogen.
Functieprofiel
Functieprofiel helpt bij functieverwachtingen verhelderen, gedrag afstemmen en de kwaliteit van professionele vaardigheden verhogen.
Partnerprofiel
Partnerprofiel verbetert uw inzicht in uzelf en uw partner, verhoogt de waardering voor elkaar en verbetert uw onderlinge communicatie.

Jeugdprofiel
Jeugdprofiel helpt bij het maken van een beroepskeuze en het ontdekken van emotionele intelligentie. (+ het trainen van sociale vaardigheden)
Time management
Time management laat u persoonlijke valkuilen en afleidingen herkennen en vermijden. Dit vergroot effectiviteit en productiviteit.

Neem direct contact op voor meer informatie

Share This